Shopping Cart
Nyhet!
Köp



EPD Greenguard Oekotex
Nowy Styl
Art.nr.
648557

Kontorsstol WithMe Grå/Remix RX933

Färg

  • Ljus grå
  • Svart
4.080:- exkl. moms 5.100:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Kontorsstolen WithMe är inte en typisk kontorsstol. Den enkla, men mycket robusta konstruktionen har ersatt den traditionella mekanismen med en intelligent, patenterad armbygel. Dess nedre del fungerar som en torsionsfjäder som säkerställer en mycket bekväm rörelsesekvens. Stolens hantering och ryggstödets lutningsmotstånd är direkt relaterade till användarens kroppsvikt. Stolen finns tillgänglig med svart eller ljusgrått underrede i kombination med en rad olika textilier.

Denna utgåva av WithMe levereras med ljusgrått underrede i kombination med tyget Remix 3 från Kvadrat, färg är RX933 Moss. Om du vill överväga andra färger på din nya WithMe kontorsstol, kontakta oss så ordnar vi det. Remix 3 ingår i prisgrupp 5 och består av 90% ull och 10% nylon. Tyget ser enfärgat ut på avstånd, men avslöjar subtila detaljer och färgkontraster när det ses på nära håll. Tyget har en stram, minimalistisk väv och får sitt livliga färgspel från en kombination av två olika melerade garn, som var och en kombinerar upp till tre nyanser.

Nya arbetskulturer förespråkar teamarbete, mobilitet och ständiga skiften mellan ämnen, arbetskollegor och arbetsplatser. WithME är designad för sådana arbetskulturer och låter varje användare uppleva avancerad ergonomi och komfort utan problem, med knappt någon justering. Det är en perfekt matchning för alla rum där interaktioner är viktiga. Och den smarta konstruktionen med intuitiv anpassning till den som använder stolen gör kontorsstolen WithMe perfekt för hemmakontoret. Med endast 9 kg vikt är det enkelt att flytta stolen dit den ska användas.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Självjusterande mekanism
Smidig och robust konstruktion
Perforerad rygg för bekvämt luftflöde
Vikt endast 9 kg
Produktspecifikationer
Sitthöjd (mm)
420 - 540
Klädsel
Remix RX933 Moss
Sits bxd (mm)
480 x 475
Fotkryss diameter (mm)
710
Awards
iF DESIGN AWARD 2023
Garanti
5 år