Shopping Cart
Fri frakt!
Köp



Art.nr.
648558

Brainy mobilt tyst rum

39.500:- exkl. moms 49.375:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-8 veckor
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Jobba hur du vill, var du vill, när du vill!

Mobilitet och flexibilitet
Vi förändras och det gör även våra arbetsmetoder och behoven i våra kontorslokaler. Idag letar vi efter innovativa lösningar som gör att vi kan vara mobila och mer flexibla. Inför snabbt föränderliga trender bör vi skapa kontorslokaler som snabbt kan omdisponeras. Rum som anpassar sig efter oss och våra behov.

Brainy är en mobil arbetsstation för individuellt fokuserat arbete som du kan ställa in själv på bara några sekunder. Du kommer att bli överraskad av dess intuitiva montering, enkelhet och mobilitet. Brainy hjälper dig att hålla dig fullt fokuserad, gör att du kan arbeta effektivt och uppnå dina mål. Brainy låter dig isolera dig från yttre störningar och distraktioner, vilket gör att du kan fokusera på uppgiften samtidigt som du säkerställer akustisk komfort. Brainy är en innovativ lösning som stödjer ett optimalt utnyttjande av tillgängligt utrymme och anpassar det efter individuella behov.

Innovation möter hållbarhet
Materialet som används för att skapa Brainy-väggar förtjänar särskild uppmärksamhet på grund av sitt ursprung. Den termoformbara filten på väggarna är återvunnen, tillverkad av återvunna PET-flaskor. Att hitta en praktisk användning för detta material hjälper inte bara till att skydda miljön, utan passar också perfekt ur ett hållbarhetsperspektiv.

Här presenterar vi Brainy i en vanlig grå filt med mörk utsida och ljusare grå insida. Den invändiga, vikbara bordsskivan har en mörkgrå linoleumyta med en obehandlad plywoodkant och är utrustad med ett eluttag. Du kan få din Brainy levererad i en original filtfinish som här - eller sätta lite färg på den. Brainy erbjuder ett urval av klädsel som gör att du kan skapa ett unikt och stilrent rum. Oavsett om det är mer klassiskt och elegant eller modernt och levande, finns Brainy i färgkombinationer som gör att du kan anpassa utrymmet efter dina individuella preferenser. Kontakta oss så hittar vi bra lösningar tillsammans.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Minskar distraktioner
Ger avskärmning och ökar fokus
Mobil och platsbesparande
Intuitiv att använda
Skapar enkelt rum i rummet
Produktspecifikationer
Storlek ihopfälld h x b x d
1400 x 1310 x 350 mm
Storlek utfälld h x b x d
1400 x 1180 x 1590 mm
Färg utsida
Mörk grå
Färg inuti
Ljus grå
Bordsskiva
Mörk grå linoleum
Design
Simon Schossböck