Shopping Cart
25% rabatt
Köp



Kinesis
Art.nr.
497971

Kinesis Freestyle Pro KB900-BRN

Special Price 1.755:- exkl. moms Special Price 2.194:- inkl. moms Regular Price Ord. pris 2.340:- exkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Kinesis Freestyle Pro är ett delat tangentbord designat för att ge maximal komfort, prestanda och justerbarhet, för båda Windows- och Mac-användare.

Det prisbelönta Freestyle Pro-tangentbordet erbjuder samma avancerade ergonomiska funktioner som Freestyle2, men med ytterligare fördelar såsom full programmerbarhet direkt på tangentbordet och Cherry MX Brown lågintensiva, mekaniska och taktila tangenter. Byt omedelbart mellan Windows-, Mac- och Dvorak-layouter, eller skapa dina egna. FS Pro gör programmering enkelt med genvägar direkt på tangentbordet och den installationsfria SmartSet-appen.

Ergonomiska funktioner

  • Nollgraders lutning. Precis som med Freestyle2 behåller Freestyle Pro en nollgraders lutning från fram till bak. De flesta tangentbord, inklusive ergonomiska modeller, har en 10-graders positiv lutning. Dessa designer tenderar att böja dina handleder. FS Pros nollgraders lutning minskar höjden och skapar effektivt en negativ lutning, vilket minskar handledsextensionen.
  • Justerbar kopplingskabel anpassar sig till ett brett spektrum av användare. De två tangentbordsmodulerna är sammanlänkade med en 20-tums kopplingskabel som kan justeras för att passa dina preferenser och kroppstyp. Grundkonfigurationen tillåter upp till 12 tums split. Om du behöver ytterligare avstånd, ta helt enkelt bort kabelrummets lock som finns på baksidan av vänster tangentbordsmodul och dra ut mer av den lagrade kabeln tills du hittar önskad bredd.
  • Standard tangentlayout. Den välbekanta tangentlayouten ger minimal anpassningstid.
  • 8 st förprogrammerade ”hot keys” för kommandon, t.ex. framåt/bakåt, ångra, hem, klippa ut, kopiera, klistra in
Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
US layout
SmartSet programmeringsmotor
Programmerbara tangenter
Cherry MX Brown taktila tangenter
USB-anslutning
Produktspecifikationer